Programul pentru Succes

Marturii

Programul Lunii | Abonamente & Comenzi | Comandati Online | Marturii
MARTURII ALE ABONATILOR 
la Programul pentru Succes
de la PAVCON eDucational

„Programul pentru Succes de care am beneficiat prin intermediul dumneavoastra m-a facut sa-mi analizez modul de gandire, sa-mi analizez viata, sa-mi descopar motivatia, orientandu-mi colaboratorii catre un alt gen de educatie decat cel primit in scoala – inscrierea pe acest program de educatie non-liniara. Sunt convinsa ca vom face parte din categoria acelor persoane care isi vor trasa planul propriei vieti, o viata extraordinara!!!! Multumim pentru aceasta idee!“ (Cristina Iscrulescu, Tg. Jiu)

 

„Programul pentru Succes a fost, pentru mine, schimbarea de care aveam nevoie pentru a scapa din morisca in care ma invarteam fara rost de cativa ani de zile. Dupa numai patru luni am avut curajul sa cer avansarea pe care o meritam si un salariu mult mai bun! Va multumesc!” (Ioan Cornea, Suceava)

 

„Mi-ati salvat familia de la destramare! Si pentru asta nu exista cuvinte pentru a multumi. Citind cartile si ascultand CD-urile de pe Programul pentru Succes impreuna cu sotul meu, ne-am dat seama amandoi ce greseli faceam in relatia noastra si, apoi, ne-a fost usor sa remediem ce nu functiona. Acum viata noastra de familie e iarasi ca la inceput! Mii de multumiri!” (Elena Gheorghe, Bucuresti)

 

„Afacerea mea a reinviat datorita dumneavoastra si cartilor si CD-urilor de la dumneavoastra. Sunteti extraordinari! Meritati toate laudele!” (Ciprian Dudescu, Timisoara)

 

„Tot ce spun este ca m-am imbogatit! Datorita voua! Niciodata nu voi renunta la Programul pentru Succes! Multumesc!” (Maria Grosu, Gaesti)

 

„Am reusit sa ajut o multime de oameni datorita Programului pentru Succes de la PAVCON eDucational. Si asa cum imi multumesc ei mie, asa va multumesc si eu dumneavoastra. Sa va dea Dumnezeu tot binele pe care il dati dumneavoastra oamenilor din aceasta tara!” (Irina Gabriela Bogatu, Bucuresti)

 

„Daca nu ati fi fost, nu as fi stiut cine sunt cu adevarat. As fi crezut ca sunt un nimeni si ca nu merit mare lucru de la viata. Dar ati aparut in viata mea si mi-ati aratat ca sunt cineva foarte important, ca merit tot ce e mai bun si ca pot obtine ce e mai bun! Totul la un pret extrem de mic: propria schimbare!” (Andrei Moldovan, Pitesti)

 

„Programul pentru Succes e doza mea lunara de detergent pentru minte. Asa imi place sa o numesc. Si de cand mi-am spalat creierul de mizeriile pe care le bagasera acolo televizorul si ziarul, totul a inceput sa mearga mai bine in viata mea. Multumesc!” (Mihai Acojocaritei, Bacau)

 

„Ce beneficii am avut? Acum am mai multi bani, am mai multi prieteni, am mai mult timp pentru familie si pentru cei dragi. E suficient? Eu cred ca da...” (Adriana Ghinea, Oradea)

 

„Astept cu nerabdare Programul pentru Succes, in fiecare luna, dar parca vine prea rar. Citesc cartile si ascult CD-urile si simt cum cresc in interior. Si toata lumea in jurul meu creste. Aceasta este minunea pe care o asteptam!...” (Laura Matei, Bucuresti)

Adauga MARTURIA TA aici:

Nume si Prenumele:
Varsta si Ocupatia:
Adresa de Email:
Marturia ta:
  

Programul pentru Succes 
Doza ta lunara de cunoastere!
Inscrie-te chiar acum!